Afdrukken

21-12-2013 - Home

Home

App

 

Welkom!

Fijn dat u een bezoek brengt aan onze website.

Ondernemen is verrassen... is opvallen... is anders zijn.. ! Een boodschap verpakt als geschenk heeft een grote impact.

Relatiegeschenkenorganisatie PPAI onderzocht de kracht en het bereik van promotionele artikelen.

Het blijkt dat televisie en online advertenties een groter bereik hebben dan reclameartikelen. Echter, als we deze cijfers bestuderen, blijkt dat de boodschap, het merk of het product bij reclameartikelen beter wordt onthouden dan bij televisiereclames of online advertenties.

Sterker nog, 82,6 procent van het bereik van relatiegeschenken herinnert zich de boodschap of het merk dat achter het reclameartikel zit.

Bij televisiereclames is dit percentage 67,6 procent en bij advertenties in de krant slechts 60,2 procent. Bovendien zijn reclameartikelenen in vergelijking met televisiereclames relatief goedkoper.

Uw doelgroep beschouwt het niet als een vluchtig iets, maar als een aangename manier van contact. Promotionele artikelen raken uw relatie in zijn of haar dagelijkse leven en creëren goodwill voor uw bedrijf of merk. De kosten per contact zijn vele malen goedkoper en duurzamer dan andere manieren. En vooral:

Uw boodschap wordt veel beter en langer onthouden.

 

Wilt u met uw boodschap uw doelgroep aanspreken, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken?

Wij helpen u bij het bedenken van het juiste product op maat. Met originele promotionele artikelen, die maximaal bijdragen aan het vertellen van uw boodschap.

Zo nemen wij u die zorg uit handen, iedere keer weer. Daar kunt u op vertrouwen.